Rebel Mylk Barista
Alternativní mléko je kombinací ovsa, kokosové smetany a fava fazolí. Za jeho vývojem stojí světový kávový expert James Hoffmann.
Mylk je chuťově podobné klasickému mléku. Práce s nášlehem ocení i ten nejnáročnější barista.
Kategorie: | Alternativní mléka |
---|
Mylk pochází z kuchyně britské společnosti Rebel Kitchen, která se spojila se světově uznávaným expertem na kávu Jamsenem Hoffmanem. Společně vytvořili alternativní mléko, které se chuťově podobá mléku klasickému.
Baristická alternativa mléka je rafinovanou kombinací ovse a kokosového krému. Oves dodává nápoji ten správný základ, kokosový krém ho dělá krémovějším a bílkovina z fazolí fava vyvažuje celkovou chuť. S mlékem se velmi dobře pracuje, je ideální pro latte art s hedvábnou texturou.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.